برگزاری سومین نشست تخصصی رشته جدید آگرومکاترونیک در دانشگاه لاکویلا-ایتالیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سومین نشست تخصصی پروژه مشترک بین المللی اراسموس با عنوان “بررسی روند پیشرفت راه اندازی رشته جدید آگرومکاترونیک در ایران و روسیه” از ۲۶ نوامبر تا دوم دسامبردر دانشگاه LAquila کشورایتالیا  برگزار گردید.

در این نشست اعضای هیات علمی و اجرایی از دانشگاه های المینوی آلمان، لاکویلای ایتالیا، نیترای اسلواکی، پنج دانشگاه از روسیه و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از ایران شرکت داشتند. در این نشست در باره مراحل بعدی راه اندازی رشته جدید آگرومکاترونیک، تجربه های قبلی و حاضر اتحادیه اروپا در راه اندازی دوره های مشترک آموزشی و بین دانشگاهی مانند ” دوره آموزش کوتاه مدت مکاترونیک بین ایتالیا-ژاپن” و ” راه اندازی دوره مشترک کارشناسی ارشد کشاورزی بین کشور کامبوج و اتحادیه اروپا، همچنین روش های نوین آموزش از راه دور مانند platform-content-methods، Innovative teaching methods و e-learning platform بحث و تبادل نظر گردید. گفتنی است؛ در این نشست دکتر کلانتری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری درباره پیشرفت و فعالیت های انجام شده در ایران برای راه اندازی این رشته سخنرانی کرد و همچنین در حاشیه نشست تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با دانشگاه استراوروپول روسیه که به امضای رئیس آن دانشگاه رسیده بود به دکتر جعفرپور مدیر پروژه تحویل داده شد تا به امضای رئیس محترم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز برسد.

قابل توجه این که نشست بعدی با حضور تمامی اعضا جهت جمع بندی پیشرفت پروژه در اردیبهشت ۱۳۹۸ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار خواهد شد.